Studio Καλλιθέα (Αττική - Νότια Προάστια), Λόφος Φιλαρέτου, Lofos Filaretou, Kallithea

KallitheaΚαλλιθέα (Αττική - Νότια Προάστια), Λόφος Φιλαρέτου
  • € 130,000
  • 2
  • 55
  • 1
  • 1
  • Yes
Listing updated on 03/06/2024
Description
Καλλιθέα, ένας γραφικός και ατμοσφαιρικός προορισμός στα νότια προάστια της Αττικής, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τη νέα σας κατοικία. Στον Λόφο Φιλαρέτου, ένα υπέροχο κομμάτι της πόλης, βρίσκεται ένα διαμέρισμα 55 τετραγωνικών μέτρων που περιμένει να φιλοξενήσει τα όνειρά σας.
Το διαμέρισμα, κατασκευασμένο το 1977 και ανακαινισμένο το 2021 (διπλά τζάμια στο σαλόνι, νέα κουζίνα, καινούριο μπάνιο, αλλάχτηκαν όλα τα υδραυλικά και όλα τα ηλεκτρολογικά, νέα πόρτα ασφαλείας), αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς και σύγχρονης άνεσης. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου με ασανσέρ, παρέχοντας έτσι εύκολη πρόσβαση και άνεση στην καθημερινότητά σας.
Το εντυπωσιακό σαλόνι και η άνετη κουζίνα συνθέτουν έναν χώρο ζωής που είναι ιδανικός για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Το υπνοδωμάτιο, με μοντέρνα διακόσμηση και μωσαϊκό στο δάπεδο, υπόσχεται άνεση και ξεκούραση μετά από μια μακρά ημέρα.
Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι εξασφαλισμένη μέσω του φυσικού αερίου, ενώ ο κλιματισμός παρέχει δροσιά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Η θέα ανοίγει σε έναν εκπληκτικό ανοιχτό ορίζοντα, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας.
Το διαμέρισμα διαθέτει βεράντες που επιτρέπουν την απόλαυση του φωτεινού ήλιου, ενώ οι καινούριες τέντες προσφέρουν προστασία και σκιά. Τα πατώματα, σε μωσαϊκό και ξύλο, προσθέτουν στον χαρακτήρα και την κομψότητα του χώρου.
Η ασφαλής πόρτα εισόδου, το πατάρι, και τα αλουμινένια κουφώματα είναι λεπτομέρειες που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία του χώρου. Το διαμέρισμα είναι επίσης εντός σχεδίου και βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Το διαμέρισμα έχει δύο μπαλκόνια μπρος και πίσω, και στο ένα από αυτά υπάρχει χώρος για αποθήκευση.
Με πρόσβαση σε άσφαλτο και μόλις 1 χλμ από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το διαμέρισμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολιτιστικά και ψυχαγωγικά κέντρα. Η κοντινή απόσταση από συγκοινωνίες είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για την άνετη μετακίνησή σας.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο διαμέρισμα στην καρδιά της Καλλιθέας. Η τιμή του είναι μόλις €130.000 (κωδ. 4947-A). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την HK CAPITAL INVESTMENTS REAL ESTATE IKE στα τηλέφωνα 2100108293 και 6987221138.
Features
Reference
4947-A
contract
Sale
type
Apartment
surface
55 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Balcony
Expenses
price
€ 130,000
condominium fees
€ 40/month
Energy efficiency
year of construction
1977
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by methane
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser