Single family villa Άγιος Ονούφριος, Kounoupidiana, Akrotiri

AkrotiriΆγιος Ονούφριος
  • € 480,000
  • 5
  • 264
  • 2
  • No
Listing updated on 03/19/2024
Description

Πολυτελής Βίλα προς πώληση, 260τ.μ., 3 επιπέδων,  με πανοραμική θέα, , στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, δίπλα στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Το ακίνητο αποτελείται από 3 επίπεδα με την εξής διαρρύθμιση:
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο του σπιτιού θα συναντήσουμε το καθιστικό και την τραπεζαρία που βλέπουν σε βεράντα καθώς  και την πλήρως εργονομική και λειτουργική κουζίνα. Στο χώρο αυτό υπάρχει ενεργειακό τζάκι. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο με ντουζιέρα.
Η ξύλινη σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο όπου θα συναντήσουμε τρία υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων  διαθέτουν εντοιχισμένη ντουλάπα ενώ το τρίτο είναι μεγαλύτερου μεγέθους και διαθέτει walk in ντουλάπα. Τέλος, το μεγάλο και πολυτελές μπάνιο το οποίο διαθέτει μπανιερά/τζακούζι, ολοκληρώνει τον όροφο.

Από την εσωτερική σκάλα του ισογείου θα οδηγηθούμε στο υπόγειο όπου υπάρχει ο χώρος του κλειστού χώρου στάθμευσης με ηλεκτρική γκαραζόπορτα, της αποθήκης καθώς και των εγκαταστάσεων του λέβητα και των πλυντηρίων. Στο υπόγειο υπάρχει πόρτα που θα μας οδηγήσει στον κήπο, στην πισίνα και το χτισμένο BBQ με ξυλόφουρνο, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικότητας.

Η κατοικία διαθέτει κουφώματα αλουμινίου στο χρώμα του ξύλου , με διπλά κρύσταλλα και σίτες, δάπεδα υπενδεδυμένα με πλακάκι και ξύλο, A/C, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Features
Reference
2744
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
264 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Pool
TV system with satellite dish
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 480,000
Energy efficiency
year of construction
2004
heating
Independent, floor heating, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser