2-room flat excellent condition, fifth floor, Osios Loukas, Patisia

Patisia
  • € 270,000
    € 297,000(-9.1%)
  • 3
  • 120
  • 2
  • 5
  • Yes
Description
Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε μια παλιά κοσμοπολίτικη περιοχή, βρίσκεται αυτό το πολυτελές διαμέρισμα ρετιρέ. Από το μεγάλο του μπαλκόνι η θέα της πόλης είναι μαγευτική. Μπαίνοντας αντικρίζουμε την τεράστια σαλονοτραπεζαρία που λούζεται από άπλετο φως. Στη συνέχεια βρίσκουμε την άνετη κουζίνα και προχωρώντας στο διάδρομο θα βρούμε τα δύο μπάνια και στο βάθος τις δύο άνετες και με μεγάλες ντουλάπες κρεβατοκάμαρες.
Η υψηλή αισθητική και τα ποιοτικά υλικά χαρακτηρίζουν το χώρο και μια αίσθηση πολυτέλειας και αρχοντιάς διακατέχει το διαμέρισμα. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για λάτρεις του κέντρου με εκλεπτυσμένο γούστο.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Πλατεία Κολιάτσου είναι μια δημόσια πλατεία που βρίσκεται στην κατοικημένη γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Η γύρω περιοχή είναι κυρίως οικιστική, με πολλές πολυκατοικίες και αρχοντικά. Τα κτίρια στην περιοχή είναι γενικά παλαιότερα και έχουν πιο παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ σε σύγκριση με τα πιο μοντέρνα κτίρια που βρίσκονται σε άλλα μέρη της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πλατεία Κολιάτσου είναι μια μοναδική και ζωντανή περιοχή με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, γεγονός που την καθιστά απαραίτητο προορισμό για όσους ενδιαφέρονται για την εναλλακτική τέχνη, τη μουσική και την πολιτική.
Παράλληλα η περιοχή, είναι μια πολυσύχναστη και ζωντανή πλατεία, ιδιαίτερα τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Είναι ένα δημοφιλές σημείο συγκέντρωσης τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες, με πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ στην περιοχή.
Προσβασιμότητα: Η Πλατεία Κολιάτσου είναι αρκετά καλά συνδεδεμένη και εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Υπάρχουν αρκετές στάσεις λεωφορείων και σταθμοί μετρό σε κοντινή απόσταση από την πλατεία. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές στάσεις λεωφορείων κοντά που εξυπηρετούν πολλές διαφορετικές γραμμές λεωφορείων, καθιστώντας εύκολη τη μετάβαση από και προς την πλατεία. Τα ταξί είναι επίσης εύκολα διαθέσιμα στην περιοχή.
Επενδυτική Δυναμική: Η πλατεία Κολιάτσου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Information
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
W-02TWAC - 05/10/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
120 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
5° floor, with lift
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 270,000
Energy efficiency
year of construction
1965
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser