2-room flat Μαβίδη Σταύρου 3, Καλαμαριά 55134, Center, Kalamaria

KalamariaΜαβίδη Σταύρου 3, Καλαμαριά 55134
  • € 350,000
  • 3
  • 110
  • 2
  • 7
  • No
Listing updated on 04/19/2024
Description
Αυτό το όμορφο διαμέρισμα στην Καλαμαριά επιφανείας 110 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στον 7ο όροφο μιας πολύ προσεγμένης οικοδομής.

Το διαμέρισμα παρουσιάζει μια εντυπωσιακή σαλοκουζίνα που ενσωματώνεται αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου διαθέτει όλες τις ανέσεις, δύο υπνοδωμάτια, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα για τους κατοίκους του, ένα εξαιρετικό μπάνιο με γρανιτοπλακάκι όπου διαθέτει τζακούζι, για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ένα WC και τρία μεγάλα μπαλκόνια που ανοίγουν την θέα σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα.

Η πρακτική αποθήκη παρέχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ενώ το ενεργειακό τζάκι συνδυάζει την άνεση με την ενεργειακή απόδοση, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η οικοδομή διατηρείται σε άριστη κατάσταση, ενισχύοντας την ασφάλεια των κατοίκων. Υπάρχει επιπλέον θέση στάθμευσης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν χώρο συνδυασμένο με πολυτέλεια, άνεση και εντυπωσιακή θέα στην καρδιά της Καλαμαριάς.

Ρίξτε μια ματιά στο video παρουσίασης του διαμερίσματος και εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.
Features
Reference
231001183-201
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
110 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
7° floor, with disabled access
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 350,000
condominium fees
€ 20/month
Energy efficiency
year of construction
2004
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser