2-room flat excellent condition, first floor, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
  • € 229,000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 1
  • Yes
Listing updated on 05/08/2024
Description
XLENS REAL ESTATE

Θεσσαλονίκη - Νέα Παραλία: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 90τμ, 1ου ορόφου (ύψος σαν 2ου - είναι πάνω από ημιόροφο), με μεγάλο μπαλκόνι και θέα σε πάρκο. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο δυάρι με μεγάλη σαλοκουζίνα, κρεβατοκάμαρα με en suite μπάνιο, υπνοδωμάτιο και λουτρό. Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με θέα σε πάρκο. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα, κουφώματα PVC με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες, δάπεδα από πλακάκια γρανίτη, σύστημα θέρμανσης με ατομικό φυσικό αέριο, νέες ξύλινες εσωτερικές πόρτες, νέο έπιπλο κουζίνας με θέσεις εντοιχισμού για όλες τις συσκευές, μεγάλες ντουλάπες πολλούς με αποθηκευτικούς χώρους, διακοσμητικές κατασκευές και κρυφούς φωτισμούς με γυψοσανίδες, εντοιχισμένο φούρνο/μάτια και φωτιστικά σε όλους τους χώρους. Η οικοδομή ολοκληρώθηκε το 1977, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πράσινη στην ΥΑΣΒΕ, έχει ανακαινισμενους κοινόχρηστους χώρους και καινούργιο ασανσέρ.

Τιμή 229,000€

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Η μεσιτική αμοιβή 2%.
Features
Reference
xl_2310
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
90 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 229,000
condominium fees
€ 20/month
Energy efficiency
year of construction
1977
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser