2-room flat excellent condition, first floor, Nea Kipseli, Kipseli

Kipseli
  • € 175,000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 1
  • Yes
Listing updated on 05/22/2024
Description
Στην ζωντανή καρδιά της Κυψέλης, ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα που συνδυάζει εύγλωττα την παραδοσιακή γοητεία με τη σύγχρονη άνεση. Πλήρως ανακαινισμένο το 2023, αυτός ο χώρος προσφέρει μια σύγχρονη και κομψή εμπειρία διαβίωσης.

Μόλις περάσετε την είσοδο, θα υποδεχτείτε ένα ανοικτό σαλόνι, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Τα δύο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια παρέχουν ιδιωτικούς χώρους για χαλάρωση και ανανέωση.

Η κουζίνα, η πραγματική καρδιά του σπιτιού, έχει σχεδιαστεί με μοντέρνες ανέσεις για να ικανοποιήσει τους λάτρεις της μαγειρικής. Ενσωματώνει λειτουργικότητα χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στο στυλ.

Το μπάνιο, ταυτόχρονα υπερσύγχρονο και πρακτικό, αποτελεί έναν ιερό χώρο όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σκεφτεί προσεκτικά για την καθημερινή σας άνεση.

Το διαμέρισμα επεκτείνεται και στο εξωτερικό, προσφέροντας δύο μικρά μπαλκόνια. Φανταστείτε να απολαμβάνετε ένα πρωινό καφέ στον ανοικτό αέρα ή να υποδέχεστε φίλους για μια χαλαρωτική βραδιά.

Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως υψηλής ποιότητας φινιρίσματα από την πρόσφατη ανακαίνιση. Τα ευρύχωρα παράθυρα εξασφαλίζουν φυσικό φως, δημιουργώντας ένα ευάερο και ευχάριστο περιβάλλον.

Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε τοπικά καταστήματα και δημόσιες συγκοινωνίες, αυτό το διαμέρισμα αντιπροσωπεύει περισσότερα από έναν απλό τόπο διαμονής. Είναι μια πρόσκληση να αγκαλιάσετε έναν σύγχρονο, άνετο και συνδεδεμένο τρόπο ζωής.

Η τιμή για αυτή την ευκαιρία είναι 175.000 ευρώ. Το διαμέρισμα μπορεί να προσφερθεί πλήρως επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο, έτοιμο να φιλοξενήσει τα προσωπικά σας αντικείμενα, με κόστος 200.000 ευρω.
Features
Reference
EK-5888413
contract
Sale
type
Apartment
surface
75 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 175,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
1975
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser