2-room flat κασσανδρου 22, Dioikitirio, Thessaloniki - Center

Thessaloniki - CenterΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 22
  • € 132,000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 6
  • Yes
Description
Κέντρο Θεσσαλονίκης, Άγιος Δημήτριος: Πωλείται διαμπερές Διαμέρισμα 75τ.μ. στον 6ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1961 και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τέντες, σίτες, δορυφορική κεραία. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Διαθέτει άπλετη και απεριόσιστη θέα, στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει ειδικά για την περιοχή που βρίσκεται. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα φωτεινό διαμέρισμα και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο σε κοντινή απόσταση απο την Πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα σε στάσεις αστικών λεωφορείων και κοντά σε Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα και σχολεία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 132.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-683
Features
Reference and listing Date
1972-983 - 05/23/2024
contract
Sale
type
Apartment
surface
75 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
6° floor, with lift
other features
Security door
Balcony
TV system with satellite dish
Furnished
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 132,000
Energy efficiency
year of construction
1961
condition
To be refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser