Duplex Ωραιόκαστρο, Center, Oreokastro

OreokastroΩραιόκαστρο
  • € 160,000
  • 3
  • 72
  • 2
  • No
Listing updated on 03/31/2024
Description
*ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΙ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ*

Μεζονέτα Προς Πώληση, Δύο επιπέδων (Ανώγειο και 1ος) , στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 72 τ.μ. καθαρά.

Στο πρώτο επίπεδο, συναντάμε τη σαλοκουζίνα , ένα άνετο μπάνιο με παράθυρο κι έναν αποθηκευτικό χώρο κάτω από την εσωτερική σκάλα. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία άνετη βεράντα από την οποία μπορούμε να κατέβουμε λίγα σκαλιά για να φτάσουμε στην αυλή αποκλειστικής χρήσης με εμβαδό 40 τ.μ..
Στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκονται οι 2 κρεβατοκάμαρες, με ένα WC , πατάρι για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο εντός του σπιτιού και άλλες 2 άνετες βεράντες.
Στο ακίνητο ανήκει αποκλειστικά και υπόγειος χώρος 35 τ.μ.. Υπάρχει και μία θέση στάθμευσης ανοικτού τύπου.
Η κατασκευή του είναι του 1990 και πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση το 2023 κι έκτοτε δεν έχει κατοικηθεί. Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο ενώ επίσης διατίθεται θέρμανση ανά επίπεδο, 3 κλιματιστικά, ηλιακός 160 λίτρων, θερμομόνωση 10 πόντων περιμετρικά και διπλή μόνωση στην σκεπή. Έχει κουφώματα συνθετικά διπλής υάλωσης, πλακάκι στο δάπεδο και το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Α+ . Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, βρίσκεται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και έχει Ανατολικοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο, φωτεινό, διαμπερές και επίσης διαθέτει σίτες, πόρτα ασφαλείας, διπλό συναγερμό και ηλεκτρικά ρολά. Τιμή: €160.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Features
Reference
695826
contract
Sale
type
Duplex
surface
72 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 160,000
Energy efficiency
year of construction
1990
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser