Penthouse μαλεμε, Kalives, Armenoi

ArmenoiΜΑΛΕΜΕ
  • € 275,000
  • 2
  • 59
  • 1
  • 2
  • No
Description
Κωδικός ακινήτου: 13072 - Πλατανιάς Μάλεμε ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 59 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 5.75 τ.μ., κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 18700 μέτρα απόσταση από χωριό 300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 36000 μέτρα - Τιμή: 275.000 € Σε απόσταση αναπνοής από την κρυστάλλινη θάλασσα και τη μεγάλη παραλία του Μάλεμε, αυτό το όμορφο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 59τμ είναι ιδανικό για εξοχική ή και μόνιμη κατοικία. Είναι μέρος ενός συγκροτήματος κοντά στην παραλία που διαθέτει μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και όμορφα διαμορφωμένους κήπους.
Το κατάλυμα διαθέτει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο μεσογειακός τρόπος ζωής.
Κατά την είσοδο σε αυτό το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, βρισκόμαστε σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με ενιαία διαρρύθμιση με τραπεζαρία και μοντέρνα κουζίνα με ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές. Οι μεγάλες πόρτες προσφέρουν εκπληκτική θέα στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά καθώς και πρόσβαση σε μια ευρύχωρη βεράντα, το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας κάθε πρωί.
Η βολική διαρρύθμιση αποτελείται επίσης από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με καμπίνα ντους με γυάλινο χώρισμα.
Στο Μάλεμε ή ακόμα και στον Πλατανιά, υπάρχουν τοπικά καφέ, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες.
Μια υπέροχη εξοχική κατοικία με υψηλές δυνατότητες εισοδήματος από ενοίκια, σε μια ήσυχη περιοχή στο συναρπαστικό νησί της Κρήτης.
Το Μάλεμε είναι χωριό των Χανίων Κρήτης, απέχει 16 χλμ από την πόλη των Χανίων και υπάγεται στον Δήμο Πλατανιά.
Το χωριό Μάλεμε είναι γνωστό για την ιστορία του, τα αξιοθέατα, τις καθαρές και όμορφες παραλίες και την τουριστική του υποδομή.
Βρίσκεται 18 χλμ δυτικά των Χανίων και αποτελεί μέρος της συνεχούς παραλίας, που ξεκινά από το Κολυμπάρι και καταλήγει κοντά στα Χανιά.
Σήμερα το Μάλεμε είναι ένα σύγχρονο τουριστικό χωριό με άρτια οργανωμένη τουριστική υποδομή και Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες. Στο Μάλεμε, μπορείτε επίσης να βρείτε ιατρείο, φαρμακείο, ξενοδοχεία και διαμερίσματα, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ταβέρνες, εστιατόρια, βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνο και κατάστημα με σουβενίρ.
Ο μακρύς κόλπος των Χανίων είναι γεμάτος όμορφες παραλίες με άμμο και βότσαλο.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Information
other features
Security door
Balcony
Pool
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
13072 - 04/22/2024
contract
Sale
type
Penthouse | Luxury property
surface
59 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
Balcony
Pool
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 275,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser