3-room flat Ατσιπόπουλο, Ελλάδα, Atsipopoulo, Nikiforos Fokas

Nikiforos FokasΑτσιπόπουλο, Ελλάδα
  • € 250,000
  • 4
  • 112
  • 2
  • 1
  • No
Listing updated on 05/29/2024
Description

Στον οικισμό του Ατσιποπούλου, μόλις 4 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου, διατίθεται προς πώληση ένα πανέμορφο ακίνητο. Πρόκειται για ένα διαμπερές τεσσάρι διαμέρισμα πρώτου ορόφου, 112 τετραγωνικών μέτρων.
Καθώς μπαίνουμε στο διαμέρισμα συναντάμε έναν πολύ μεγάλο, φωτεινό και ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία καθώς και την κουζίνα η οποία χωρίζει με πάσο. Συνεχίζοντας στο διάδρομο βρίσκουμε τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master, και το μπάνιο. Όλο το σπίτι διαθέτει περιμετρικά, μπαλκόνια και βεράντα με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Το ακίνητο έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, δικό του λέβητα πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου με σίτες, ενώ δεν επιβαρύνεται με έξοδα κοινόχρηστων.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά μέσα σε συγκρότημα κατοικιών, με δική του ανεξάρτητη είσοδο που του προσφέρει μια ιδιωτικότητα και διαθέτει ανοιχτό parking 2 θέσεων.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Ατσιπόπουλο διαθέτει όλες τις παροχές από υπεραγορές, εστίαση, σχολεία κλπ, με πάρα πολύ εύκολη πρόσβαση στον ΒΟΑΚ και στην πόλη του Ρεθύμνου, το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή είτε για ιδιοκατοίκιση, είτε για εκμετάλλευση.

Features
Reference
9-1136
contract
Sale
type
Apartment
surface
112 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
2000
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser