Studio Αργέντη 2, Αθήνα 11743, Kinosargous, Neos Kosmos

Neos KosmosΑργέντη 2, Αθήνα 11743
  • € 87,000
  • 1
  • 32
  • 1
  • SB
  • Yes
Description
Διατίθεται στούντιο άνετο, διαμπερές και ιδιαίτερα φωτεινό, ημιυπόγειο 32τ.μ. στον Νέο Κόσμο, κατασκευής 1966 και πλήρως ανακαινισμένο το 2024. Διαθέτει άνετη κουζίνα με καινούργια ντουλάπια, απορροφητήρα και inox νεροχύτη, σε ενιαίο χώρο με υπνοδωμάτιο, καινούργιες και ευρύχωρες ντουλάπες, που οδηγεί σε μία ιδιωτική αυλή 10τ.μ. με τέντες, δίνοντας τη δυνατότητα τοποθέτησης καρεκλών και τραπεζίου, ένα μπάνιο με νέα είδη υγιεινής με εξαερισμό και παράθυρο και καινούργιες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε όλους τους χώρους. Παρέχεται αυτόνομη θέρμανση μέσω ρεύματος. Εξοπλίζεται με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας ,δάπεδα από πλακάκι, 1 κλιματιστικό, θυροτηλέφωνο, ηλεκτρικά ρολά και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Αξιοσημείωτο είναι ότι μόλις ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση και όλοι οι χώροι είναι έτοιμοι προς χρήση, του πρώτου ενδιαφερόμενου ιδιοκτήτη!
Το υπέροχο αυτό στούντιο, βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, πλησίον εμπορικής αγοράς, πολύ κεντρικού δρόμου την Λεωφόρο Καλλιρρόης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 600μ. από το σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ, πολύ κοντά σε πάρκα, πλατείες και σχολείο.
Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με τον Άγιο Αρτέμιο και το Μετς και νότια με τη Νέα Σμύρνη. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από 3σταθμούς μετρό: "Συγγρού-Φιξ", "Νέος Κόσμος" και "Άγιος Ιωάννης".
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Features
Reference and listing Date
EK-6040297 - 02/15/2024
contract
Sale
type
Apartment
surface
32 m²
rooms
1 bedroom, 1 bathroom
floor
Semi-basement, with lift
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 87,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1966
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser