Duplex Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
  • € 610,000
  • 4
  • 148
  • 3
  • No
Description
Κωδικός ακινήτου: 1-1625 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 148 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, playroom, dressing room, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 9 τ.μ. απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 2000 μέτρα - Τιμή: 610.000 € (Κωδικός γραφείου 5470)
Κωδ: 5470
Στο υπο ανέγερση υπερπολυτελές συγκρότημα Eco-Friendly κατοικιών στο Κοντάρι της Χίου, πωλείται εξαιρετική μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 148,22 τ.μ. Πρόκειται για μια εκ των 23 συνολικά κατοικιών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές.
Η περιοχή ξεχωρίζει για το όμορφο παραθαλάσσιο τμήμα της με τον μεγάλο κατά μήκος πεζόδρομο, που προσφέρεται για καθημερινούς περιπάτους και οικογενειακές βόλτες. Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου και μόλις 2 χιλιόμετρα από τον κεντρικό αερολιμένα του νησιού, δίπλα στη θάλασσα, σε προνομιακή θέση, πάνω στην ομώνυμη παραλία η οποία έχει χαρακτηριστεί με μπλε σημαία, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα έως τα μικρασιατικά παράλια.

Αυτή η ευρύχωρη κατοικία, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υποδομές, με θερμοπρόσοψη και ειδική μόνωση στα θεμέλια, ενώ η κατασκευάστρια εταιρία έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου τοποθετώντας έπιπλα κουζίνας της Ιταλικής εταιρίας Scavolini και πλακάκια ιταλικής ποιότητας. Το επίπεδο του ισογείου, επιφάνειας 78,30 τ.μ., αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, το χώρο υποδοχής, ένα μεγάλο και άνετο ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι - τραπεζαρία, το κλιμακοστάσιο και το κυρίως μπάνιο. Το επίπεδο του ορόφου, επιφάνειας 69,92 τ.μ., αποτελείται από δύο master υπνοδωμάτια, με τα μπάνια τους, το χωλ και το laundry room. Διαθέτει ημιυπαίθριους χώρους συνολικής επιφάνειας 25,18 τ.μ., και εξώστες 8,64 τ.μ. που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στον διαμορφωμένο χώρο αναψυχής με την πισίνα.
Διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης, φωτοβολταϊκά πάνελ, παράγοντας έτσι το ρεύμα που καταναλώνεται, ενδοδαπέδια θέρμανση της κορυφαίας εταιρίας REHAU, κλιματισμό, καθώς επίσης ηλεκτρικά ρολά ALUMIL.
Πλαισιώνοντας τις παροχές το συγκρότημα ακινήτων παρέχει BBQ, γήπεδο βόλεϊ και παιδική χαρά.
Ο περιποιημένος κήπος και η πισίνα 325 τ.μ. ολοκληρώνουν την κομψή και πολυτελή εικόνα της κατοικίας.
Πρόκειται για ιδανική επιλογή ακινήτου, που μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις, σε μια ήσυχη και υπό ανάπτυξη οικιστική περιοχή, πολύ κοντά σε υπεραγορές, σχολεία και μαγαζιά, είτε για μόνιμη είτε για εξοχική κατοικία!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
Features
Reference and listing Date
1-1625 - 05/23/2024
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
148 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 610,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser