2-room flat Άγιος Παύλος, Hilia Dentra, Agios Pavlos

Agios PavlosΆγιος Παύλος
  • € 125,000
  • 3
  • 74
  • 1
  • 1
  • Yes
Listing updated on 02/05/2024
Description
Εξαιρετικό διαμέρισμα 1ου ορόφου 74 μεικτών τ.μ. και 55 καθαρών τ.μ., 2 δωματίων στην περιοχή του Αγίου Παύλου.
Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, διαμπερές , πολύ φωτεινό και αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, ημιχωριστή κουζίνα, μπάνιο και 2 μπαλκόνια από τα οποία το ένα βρίσκεται στην πρόσοψη της οικοδομής και ένα μεγάλο μπαλκόνι στην πίσω πλευρά του κτιρίου με θέα το δάσος.
Επίσης διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, τέντα, δάπεδα από μάρμαρο και θέση στάθμευσης.
Ένα πολύ αξιόλογο διαμέρισμα σε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τοποθεσία ,δίπλα στο βουνό , ιδανικό είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση.
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Άγιος Παύλος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 74 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ οι θέσεις στάθμευσης που διαθέτει είναι: 1 Ανοιχτό. Έχει κατασκευαστεί το 1989. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δ και τα δάπεδα είναι: Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, έχει θέα Βουνό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα, Συγκατοίκηση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ήσυχη γειτονιά. Τιμή: €125.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Features
Reference
749146
contract
Sale
type
Apartment
surface
74 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 125,000
Energy efficiency
year of construction
1989
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser