2-room flat Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 176,000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 3
  • Yes
Listing updated on 04/05/2024
Description
Βασιλίσσης Όλγας με Συνδίκα διαμέρισμα προς πώληση. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολύ περιποιημένης πολυκατοικίας με ασανσέρ. Αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Ανακαινισμένο πλήρως και πολυτελώς πριν πέντε χρόνια. Φωτεινό, ήσυχο, βλέπει σε ανοιχτωσιά στο πλάγιο μέρος της πολυκατοικίας. Θερμαίνεται με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου, διαθέτει κλιματισμό. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση και για επένδυση.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
Reference
399512
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
75 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor, with lift
other features
Security door
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 176,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1970
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser