Office for Sale

MarousiΜαρούσι
  • € 400,000
  • 170
  • 3+
Listing updated on 03/20/2024
Description
Μοναδική επενδυτική ευκαιρία σε έναν εκπληκτικό χώρο εργασίας με λειτουργικό χαρακτήρα στο επιχειρηματικό κέντρο του Μαρουσίου.
Προς πώληση επαγγελματικός χώρος, συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. στον 2ο όροφο κτιρίου ανοδομής, κοντά σε βασικά σημεία ενδιαφέροντος όπως ηλεκτρικό, συγκοινωνίες, πλατεία και εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου. Ιδανικό για επιχειρηματική χρήση, προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο εργασίας διαμορφωμένο σε διακριτικούς χώρους, που μπορούν εύκολα να μετασχηματισθούν.
Το ακίνητο είναι μισθωμένο, παρέχοντας άμεση απόδοση επενδυτικού κεφαλαίου. Αυτή η επενδυτική ευκαιρία συνδυάζει τον μοναδικό χαρακτήρα με την ικανοποιητική απόδοση, παρέχοντας στους επενδυτές έναν εξαιρετικό χώρο εργασίας με δυνατότητες μακροπρόθεσμης αύξησης αξίας. Κατασκευασμένο το 1980, το γραφείο παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ τα παράθυρα αλουμινίου με μονά τζάμια παρέχουν φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας και απρόσκοπτη θέα στο αστικό τοπίο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, το γραφείο είναι προσόψεως και διαμπερές, ενώ υπάρχει ασανσέρ για ευκολία στη μετακίνηση.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως και η μίσθωση του χώρου το καθιστούν μια εξαιρετική ευκαιρία για επενδυτές ή επιχειρήσεις που αναζητούν ένα κεντρικό και λειτουργικό γραφείο σε εμπορική περιοχή. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να ορίσετε μια επίσκεψη. RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 215-5550611.
Features
Reference
705273
contract
Sale
type
Office
surface
170 m²
rooms
3+ bathrooms
other features
External exposure
Expenses
price
€ 400,000
Energy efficiency
year of construction
1980
Additional options

Contact the advertiser