Duplex Κάτω Χαλάνδρι, Agia Anna, Chalandri

ChalandriΚάτω Χαλάνδρι
  • € 1,000,000
  • 4
  • 267
  • 3+
  • No
Listing updated on 04/13/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 91-3108 - Χαλάνδρι Κάτω Χαλάνδρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 4 επίπεδα επιπέδων συνολικής επιφάνειας 267 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1990 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.000.000 € Μια μονοκατοικία υψηλής αισθητικής που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα και βρίσκεται σε ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια της Αθήνας διατίθεται προς πώληση από την Papastefanou Real Estatee. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια το ένα εκ των οποίων είναι master, 4 μπάνια όπου το ένα εξ αυτών είναι ensuit, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, υπόγειο γκαράζ έτοιμο να φιλοξενήσει το αυτοκίνητο σας. Η διακριτική πολυτέλεια είναι ορατή μέσω της χρήσης υλικών υψηλής ποιότητας και πολύ λειτουργικής και έξυπνης διαρρύθμισης.

Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο στο πρώτο επίπεδο, βρίσκουμε το σαλόνι με το τζάκι του, τον άνετο χώρο της τραπεζαρίας, την εργονομικά σχεδιασμένη κουζίνα και το μπάνιο. Η αριστοκρατική αισθητική αντικατοπτρίζεται στην εσωτερική δρύινη σκάλα που οδηγεί στα υπόλοιπα έμπεδα.
Το κάτω επίπεδο του ισογείου χώρου αποτελείται από ενιαίο χώρο ο οποίος διαθέτει μια μικρή κουζίνα , μπάνιο , το λεβητοστάσιο. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως play room. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χώρος είναι smart.
Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο συναντάμε τα 3 υπνοδωμάτια και τα δυο μπάνια. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέροντας άπλετο χώρο που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αξιοποιήσει πλήρως.
Στον τελευταίο επίπεδο εδραιώνεται η σοφίτα, ένας ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει μια αποθήκη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν υπνοδωμάτιο , χώρο χαλάρωσης είτε ως laundry room καθώς είδη υπάρχει ο χώρος πλυντηρίου - στεγνωτηριού.
Όλα τα επίπεδα συνδέονται με τις ευρύχωρες βεράντες και τον καταπράσινο κήπο χαρίζοντας μια αίσθηση ελευθερίας , ηρεμίας και ιδιωτικότητας ενός επίγειου παράδεισου.

Τα θετικά γνωρίσματα είναι τα εξής : κάθε όροφος έχει την αυτονομία του με δικό του θερμοστάτη, συναγερμός με ραντάρ και παγίδες σε κάθε όροφο, τα δάπεδα είναι δρύινα, υπάρχουν εγκαταστάσεις οπτικών ινών μέσα στο ακίνητο, αυτόματο πότισμα, Η εξωτερική πόρτα είναι με ειδικούς μηχανισμούς και διαθέτει θυροτηλεόραση – θυροτηλέφωνο σε κάθε όροφο, ο χώρος του ισογείου είναι smart ( Alexa) δίνοντας του την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τις έξυπνες συσκευές που διαθέτει μόνο με φωνητική εντολή.

Η κατανεμημένη διάταξη της, τρία επίπεδα και σοφίτα, παρέχει έναν δυναμικό χώρο διαβίωσης που καλύπτει διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις καθιστώντας την κατάλληλη για οικογένειες που αναζητούν άνεση, ασφάλεια και ποιότητα.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Features
Reference
91-3108
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
267 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
total building floors
4 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Alarm system
External exposure
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,000,000
Energy efficiency
year of construction
1990
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser