2-room flat Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 85,000
  • 3
  • 45
  • 1
  • G
  • No
Description
Διαμέρισμα Προς Πώληση, : Ισόγειο, στην περιοχή του Ιπποκρατείου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Έχει δική του αυλή και το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη είσοδο. Είναι πλήρως ριζικά ανακαινισμένο ηλεκτρολογικά και υδραυλικά και διαθέτει και θερμοπρόσοψη εξωτερική. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με κλιματισμό και επίσης διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική και βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Το ακίνητο επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €85.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
Reference and listing Date
775502 - 02/19/2024
contract
Sale
type
Apartment
surface
45 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
Ground floor
other features
Security door
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 85,000
Energy efficiency
year of construction
1970
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser