Duplex, new, 92 m², Center, Agios Dimitrios

Agios Dimitrios
  • € 320,000
  • 3
  • 92
  • 2
  • Yes
Listing updated on 03/20/2024
Description
Αυτό το Διαμέρισμα φιλοξενεί 92τμ ,οπου σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του μια νέα, μοναδική εμπειρία, όχι μόνο όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής που διασφαλίζει την διαχρονικότητα και την ασφάλεια, αλλά και κατασκευασμένη με τις υψηλότερες ενεργειακές προδιαγραφές, με ιδιαίτερη επιμέλεια στην αρμονία των αρχιτεκτονικών στοιχείων όπως και στην επιλογή των υλικών. Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εξαιρετική τοποθεσία του, κοντά σε παροχές, εστιατόρια, καταστήματα και μόλις 100μ. από την κεντρική αρτηρΙα του Αγίου Δημητρίου, το καθιστούν ένα ιδανικό ακίνητο για απαιτητικούς αγοραστές.

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για νέες οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήρεμης επαρχιακής πόλης, ενώ έχει αρκετές ποιοτικές περιοχές πρασίνου.

Προσβασιμότητα: Βρίσκεται δίπλα από μεγάλες οδικές αρτηρίες, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. (Μετρό Αγίου Δημητρίου και Δάφνης και λεωφορεία) και ίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Ν.Π. (Athens Metro Mall)

Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Features
Reference
W-02UUG0
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
92 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
5° floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
other features
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 320,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser