2-room flat Δοϊράνης, 1, Center, Komotini

KomotiniΔοϊράνης, 1
  • € 145,000
  • 3
  • 85
  • 2
  • Yes
Description
Το ακίνητο, επιφάνειας 86,5 τ.μ. βρίσκεται πίσω από τα δικαστήρια της πόλης, στον 4ο όροφο, και κατασκευάστηκε το 2010. Διαθέτει ιδανικό προσανατολισμό νοτιοδυτικό, ενώ η διαμπερής διάταξη του εξασφαλίζει άφθονο φως και ευχάριστο κλίμα σε όλους τους χώρους.

Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, με επιφάνειες 12,5 και 9 τ.μ., συνοδευόμενα από μία εντοιχισμένη ντουλάπα. Το ευρύχωρο μπάνιο προσφέρει άνετη ατμόσφαιρα σε επιφάνεια 5 τ.μ., ενώ η σαλονοκουζίνα, με επιφάνεια 31,5 τ.μ., αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητάς σας, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση.
Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν ένα ενεργειακά αποδοτικό, ζεστό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Επίσης, προσφέρει πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις, με πατάρι και αποθήκη 2,5 τ.μ. που μπορεί να μετατραπεί σε WC.
Επιπλέον, δύο μεγάλα μπαλκόνια επιφάνειας 14 και 12 τ.μ. αντίστοιχα, προσφέρουν αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, με θέα στην οροσειρά της Ροδόπης. Οι γειτονικές κατασκευές βρίσκονται ήδη χαμηλότερα από το διαμέρισμα, οπότε δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στο κλείσιμο της θέας.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ και αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας 7 τ.μ., ενώ υπάρχει επίσης δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου και τζακιού, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6987291419.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Information
other features
Fireplace
Security door
Balcony
Furnished
Features
Reference and listing Date
EK-6212401 - 03/31/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
85 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
Balcony
Furnished
Expenses
price
€ 145,000
condominium fees
€ 20/month
Energy efficiency
year of construction
2010
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser

Private person