Single family villa Ηρώων Πολυτεχνείου, Τρίλοφο 57500, Center, Mikra

MikraΗρώων Πολυτεχνείου, Τρίλοφο 57500
  • € 690,000
  • 5+
  • 535
  • 3+
Listing updated on 03/31/2024
Description
Πωλείται Βίλα σε πανοραμική τοποθεσία, με θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στον Τρίλοφο του δήμου Μίκρας σε οικόπεδο 5500τμ. Αποτελείται από 3 αυτόνομες κατοικίες.

Α] Ισόγεια κατοικία 235τμ με 4 υπνοδωμάτια,1μεγάλο σαλόνι-κουζίνα με τζάκι,3 μπάνια, εσωτερική πισίνα, αποθήκη.

Β] Μεζονέτα 156τμ με 1 σαλόνι-κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο, 1wc, στο ισόγειο. Ανεβαίνουμε τις μαρμάρινες εσωτερικές σκάλες και συναντάμε στον πρώτο όροφο 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

D]Μεζονέτα 146τμ με 1 σαλόνι-κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο, 1wc, στο ισόγειο. Ανεβαίνουμε τις μαρμάρινες εσωτερικές σκάλες και συναντάμε στον πρώτο όροφο 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 1μπάνιοκαι μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κάθε κατοικία θερμαίνεται αυτόνομα με λέβητα πετρελαίου. Τα πατώματα είναι από πλακάκια. ΟΙ πόρτες και τα παράθυρα έχουν διπλούς υαλοπίνακες με πλαίσια συνθετικά. Οι ισόγειοι υαλοπίνακες είναι αλεξίσφαιροι.

΅Στο οικόπεδο υπάρχει σκεπαστό κιόσκι, μπάνιο,Barbeqeu,θέσεις παρκινγκ, υδραγωγείο με γεώτρηση, γήπεδο μπάσκετ, αποθήκη και εγκατάσταση για πτηνά. Υπάρχουν καλλωπιστικά φυτά, καθώς επίσης και οπωροφόρα, όπως λεμονιές, ροδιές, κυδωνιές,1 καρυδιά και 15 ελαιόδεντρα. Το οίκημα είναι κατασκευής 1993.

Η Βίλα βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία, με πολύ πράσινο πέριξ, με ανοιχτή θέα προς την θάλασσα, ακόμη και από το ισόγειο. Εκπληρώνει όλες τις προϋποθέσεις για ευχάριστη διαβίωση μέσα σε ένα υγιεινό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Είναι μία βαριά και προσεγμένη κατασκευή καθότι φτιάχτηκε για ιδιοκατοίκηση. Η παραλία απέχει 5χλμ. Το αεροδρόμιο απέχει 5χλμ και η πόλη της Θεσσαλονίκης 15χλμ
Features
Reference
BTG224
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
535 m²
rooms
5+ (8 bedrooms, 5 others), 3+ bathrooms
total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 690,000
Energy efficiency
year of construction
1993
condition
To be refurbished
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser