Duplex Παπά Ξενάκη Νίκου 36, Χίος 82132, Chios town, Chios

ChiosΠαπά Ξενάκη Νίκου 36, Χίος 82132
  • € 180,000
  • 3
  • 170
  • 2
  • No
Description
Προς πώληση βρίσκεται μια ανακαινισμένη μεζονέτα στον παραδοσιακό οικισμό Αγίου Γεωργίου Συκούση στην περιοχή Καμποχώρια της Χίου. Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 170 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Ο χώρος διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα και περιλαμβάνει μία κουζίνα και ένα σαλόνι. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 145 τ.μ.

Η μεζονέτα είναι πλήρως ανακαινισμένη και είναι σε άριστη κατάσταση. Έχει ανακαινισθεί το 2007 και διαθέτει εσωτερική σκάλα για την εύκολη μετάβαση μεταξύ των επιπέδων. Επιπλωμένο και εξοπλισμένο με οικιακές συσκευές, προσφέρει όλες τις ανέσεις για άμεση κατοίκηση. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν κλιματισμό και η θέρμανση γίνεται μέσω αυτόνομου συστήματος με ρεύμα. Επιπλέον, περιλαμβάνει ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό.

Στα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται μια βεράντα με θέα και προσανατολισμό προς τη βορειοδυτική κατεύθυνση. Η μεζονέτα εντάσσεται σε οικιστική ζώνη και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού οικισμού.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, με την απόσταση από το αεροδρόμιο να ανέρχεται σε 9 χιλιόμετρα. Η μεζονέτα προσφέρει ένα μοναδικό και γοητευτικό σπίτι σε μια πανέμορφη περιοχή της Χίου.
Features
Reference and listing Date
30362 - 05/27/2024
contract
Sale
type
Duplex
surface
170 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
total building floors
2 floors
other features
Balcony
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 180,000
Energy efficiency
year of construction
1922
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser