2-room flat Μαλλά Σωτ. 2-8, 630 80, Νέα Καλλικράτεια, Center, Kallikrateia

KallikrateiaΜαλλά Σωτ. 2-8, 630 80, Νέα Καλλικράτεια
  • € 140,000
  • 3
  • 53
  • 1
  • 2
  • Yes
Description

Νεόδμητα διαμερίσματα 200μ από την παραλία στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Η κατοικία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη, πάρκινγκ και άνετο μπαλκόνι. Το διαμέρισμα θα παραδοθεί στο τέλος του 2024
Οι προδιαγραφές της κάθε κατοικίας περιλαμβάνουν θερμομόνωση και υγρομόνωση, πλακάκια και είδη υγιεινής , κουφώματα αλουμίνιου διπλής υάλωσης , θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουζίνα υψηλής ποιότητας, προεγκατάσταση συναγερμού, προεγκατάσταση ατομικής θέρμανσης πετρελαίου και προεγκατάσταση κλιματισμού. Τα υπνοδωμάτια είναι μεγάλα, φωτεινά για να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας σας. Η κουζίνα του σπιτιού έχει τα απαραίτητα τετραγωνικά μέτρα ώστε να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες. Τέλος το μπάνιο του σπιτιού είναι ευρύχωρο και φωτεινό.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχη- οικογενειακή περιοχή και αποτελεί ιδανική επιλογή κατοικίας τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.

Η Νέα Καλλικράτεια είναι κωμόπολη της Χαλκιδικής και αριθμεί περισσότερους από 6.000 κατοίκους. Απέχει από τη Θεσσαλονίκη μόλις 30 χλμ και είναι το πρώτο μεγάλο παραθεριστικό χωριό που συναντά ο ταξιδιώτης στην πορεία του για τη Χαλκιδική. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πάρα πολλοί οικισμοί όπου υπάρχουν εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία.
Στη Νέα Καλλικράτεια υπάρχουν πολλά bar, εστιατόρια, ταβέρνες. Στις παραλίες της Νέας Καλλικράτειας μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης στα πιο πολυσύχναστα beach bars της Χαλκιδικής.

Information
other features
Alarm system
Security door
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
1-262 - 05/03/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
53 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 140,000
Energy efficiency
year of construction
2024
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser