Duplex 90 m², Drepano, Asini

Asini
  • € 200,000
  • 4
  • 90
  • 2
Description
Πωλείται μία όμορφη μεζονέτα στον πανέμορφο προορισμό Δρέπανο Ναυπλίου, με επιφάνεια 90 τ.μ. Αυτό το ευρύχωρο ακίνητο είναι ιδανικό για κύρια , άνετη κατοικία ή και για εξοχική κατοικία.

Το σπίτι διαθέτει μία άνετη κουζίνα, ένα φωτεινό σαλόνι, ένα WC και τρία υπνοδωμάτια. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάνιο για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για χαλάρωση και περιποίηση.

Για την ασφάλεια και την άνεσή σας, το ακίνητο προσφέρει περιποιημένους εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του πάρκινγκ, πυλωτή και ακόμη ενός σπιτιού σκύλου.

Η κεντρική πόρτα παρέχει ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ενώ η θέρμανση παρέχεται από θερμαντικά σώματα και καυστήρα πυρήνα, πετρελαίου και βιομάζας. Το ακίνητο διαθέτει επίσης κλιματισμό για άνετη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Επιπλέον, υπάρχει μια αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων και αλουμίνια για μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και άνετο μέρος για να ζήσουν ή να απολαύσουν τις διακοπές τους. Μόλις λίγα λεπτά από τη θάλασσα θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε μοναδικές καλοκαιρινές και όχι μόνο στιγμές! Μην την χάσετε!

Η τιμή πώλησης είναι 200.000,00€. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μία ξενάγηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.+3027520 23344
Information
other features
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
ID 205 - 05/02/2024
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
90 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
total building floors
2 floors
other features
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 200,000
Energy efficiency
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser