2-room flat ισιδωρου-προποντιδοσ, Center, Nea Ionia Volou

Nea Ionia VolouΙΣΙΔΩΡΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ
  • € 78,000
  • 3
  • 86
  • 1
  • 2
  • No
Listing updated on 05/27/2024
Description
Σε τιμή ευκαιρίας!!!
Πωλείται από το μεσιτικό γραφείο Bee Iolkos ωραίο, φωτεινό και διαμπερές τριάρι διαμέρισμα, στην Νέα Ιωνία του Βόλου. Βρίσκεται επί της οδού Ισιδώρου με Προποντίδος, με όμορφη θέα στον ανοιχτό ορίζοντα της περιοχής.
Είναι κατασκευής του 1978, έχει εμβαδόν 86 τ.μ. βρίσκεται στον 2ο και τελευταίο όροφο της οικοδομής και δεν έχει ασανσέρ.
Όλοι οι χώροι του είναι μεγάλοι, με άριστη διαρρύθμιση, χωρίς να πηγαίνει χαμένο ούτε ένα τετραγωνικό. Αποτελείται από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, φαρδύ χολ εισόδου, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, λουτρό με παράθυρο σε φωταγωγό και μεγάλες βεράντες τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πίσω όψη.
Επιπλέον διαθέτει κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης, σήτες, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, 2 κλιματιστικά και τέντες μπροστά και πίσω. Ανακαινίσθηκε το 2017 σε ηλεκτρολογικά, υδραυλικά και καινούργιο λουτρό, ενώ το 2022 έγινε πλήρης μόνωση στην ταράτσα.
Το σπίτι βρίσκεται σε πολύ προσεγμένη οικοδομή, δίπλα σε σχολεία, αθλητικά κέντρα, σούπερ μάρκετ και όλη την οργανωμένη τοπική αγορά γύρω του. Τα κοινόχρηστα είμαι μηδαμινά και το παρκάρισμα πανεύκολο.
Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση μιας και μπορεί να στεγάσει από μονοπρόσωπο νοικοκυριό μέχρι και πολυμελή οικογένεια, αλλά και για επένδυση, αποφέροντας ένα καλό εισόδημα.
Είναι ένα πραγματικά υπέροχο διαμέρισμα, άμεσα κατοικήσιμο και με τίμια αναλογία αυτών που προσφέρει και της τιμής που πωλείται. Αξίζει κάθε κόπο να το επισκεφτείτε από κοντά για να το διαπιστώσετε!
Υπεύθυνη μεσίτρια Παρίντη Μαργαρίτα. Τηλ: 693 2398 708.
Features
Reference
261008-357
contract
Sale
type
Apartment
surface
86 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor
other features
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 78,000
condominium fees
€ 3/month
Energy efficiency
year of construction
1978
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser