2-room flat first floor, Panormos, Geropotamos

Geropotamos
  • € 289,000
  • 3
  • 69
  • 1
  • 1
  • No
Description
Παραθαλάσσιο διαμέρισμα προς πώληση στο Πάνορμο Ρεθύμνου.
Αυτή η εξαίσια κατοικία βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει απαράμιλλη θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στους κοινόχρηστους κήπους και την πισίνα του θέρετρου.

Μπείτε μέσα για να ανακαλύψετε μια άψογη διάταξη ενιαίας διαρρύθμισης, όπου η κουζίνα εναρμονίζεται με την τραπεζαρία και το σαλόνι. Πέρα από τον εκτεταμένο χώρο διαβίωσης βρίσκεται μια ευρύχωρη βεράντα, που προσφέρει πανοραμική θέα στην θάλασσα και την φιλόξενη κοινόχρηστη πισίνα, ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση των επισκεπτών.

Διασχίστε το διάδρομο για να βρείτε 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε ένα μπαλκόνι στο πίσω μέρος της ιδιοκτησίας, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του ήλιου καθώς ρέει από το νότο, προσφέροντας ένα ευχάριστο καταφύγιο για χαλάρωση.

Αφεθείτε στην επιτομή της παραθαλάσσιας ζωής με αυτό το αξιόλογο διαμέρισμα, όπου κάθε μέρα είναι μια γιορτή πολυτέλειας και ηρεμίας.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Information
other features
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Furnished
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
AP0627 - 04/30/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
69 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor
other features
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Furnished
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 289,000
condominium fees
€ 80/month
Energy efficiency
year of construction
2012
heating
Independent, floor heating, power supply
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser