3-room flat excellent condition, first floor, Kato Halandri, Chalandri

Chalandri
  • € 325,000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 1
  • Yes
Listing updated on 05/14/2024
Description
Προς Πώληση Διαμέρισμα, Χαλάνδρι ,Κάτω Χαλάνδρι (περιοχή Αγία Βαρβάρα). Ένα υπέροχο διαμέρισμα προσόψεως και διαμπερές, κατασκευής του 1975, με πλήρη ανακαίνιση το 2024, συνολικής επιφάνειας 109 τ.μ. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει, ευρύχωρο σαλόνι με open plan κουζίνα με επιπλέον δική της αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα τρόφιμα, 3 τρία Υ/Δ , ένα μεγάλο μπάνιο και ένα WC επισκεπτών. Τα υλικά που έχουν επιλεγεί δημιουργούν μία αίσθηση πολυτέλειας και αρμονίας, καθώς κυριαρχούν γήινοι τόνοι σε μίνιμαλ σχεδιασμό. Ακόμη, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια θερμοδιακοπτώμενα, δρύινα πατώματα, αυτονομία θέρμανσης με αντλία θερμότητας, προεγκατάσταση συναγερμού, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα και καινούριες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Το διαμέρισμα έχει μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο εξωτερικό καθιστικό και ένα ακόμη μπαλκόνι στην πίσω πλευρά που επικοινωνεί με το δεύτερο υπνοδωμάτιο και έχει βοηθητικό χαρακτήρα.
Η πολυκατοικία αποτελείται συνολικά από 7 διαμερίσματα και η θέση του ακινήτου είναι πλησίον της Ιαπωνικής πρεσβείας. Σε απόσταση δύο λεπτών με τα πόδια υπάρχει σούπερ μάρκετ, κεντρική αγορά και μέσα μαζικής μεταφοράς που εξυπηρετούν τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου!
ΠΡΟΣΟΧΗ.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α

Τιμή πώλησης: 335.000€
Features
Reference
ΧΑΛ014
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
110 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 325,000
condominium fees
€ 25/month
Energy efficiency
year of construction
1975
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by heat pump
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser