2-room flat Σταυρούπολη, Nikopoli, Stavroupoli

StavroupoliΣταυρούπολη
  • € 98,500
  • 3
  • 65
  • 1
  • 3
  • Yes
Listing updated on 03/16/2024
Description
Διαμέρισμα στο κέντρο της Νικόπολης προς πώληση. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο περιποιημένης πολυκατοικίας με μεγάλο ασανσέρ. Διαθέτει αποθήκη στο υπόγειο και άνετο χώρο δίπλα της για στάθμευση. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Υπάρχει φυσικό αέριο στην πολυκατοικία, αλλά όχι στο διαμέρισμα. Είναι εμπρόσθιο, πολύ φωτεινό, διαμπερές και βλέπει σε ανοιχτωσιά. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση και για επένδυση.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
Reference
886265
contract
Sale
type
Apartment
surface
65 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 98,500
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
2001
heating
Independent
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser