Duplex Άνω Ηλιούπολη, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

IlioupoliΆνω Ηλιούπολη
  • € 730,000
  • 4
  • 138
  • 2
  • Yes
Listing updated on 06/08/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: S447 - Ηλιούπολη Άνω Ηλιούπολη Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 138 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 730.000 €
Ανακαλύψτε τη μοναδική μεζονέτα δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 138 τ.μ., στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άνω Ηλιούπολη. Αυτή η κατοικία δεν είναι απλά ένα σπίτι, αλλά ένας χώρος που μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητά σας και να προσφέρει ανεπανάληπτη ποιότητα ζωής.
Τι Προσφέρει στην Καθημερινότητά σας;
Αίσθηση Πολυτέλειας και Άνεσης
Με την κατασκευή της να έχει ξεκινήσει το 2024, αυτή η μεζονέτα είναι σύγχρονη και κομψή, με ενεργειακή κλάση Α+ που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Τα τρία υπνοδωμάτια προσφέρουν άπλετο χώρο για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ η σαλοκουζίνα δημιουργεί έναν ευρύχωρο και ζεστό χώρο για μαγείρεμα, χαλάρωση και κοινωνικές συγκεντρώσεις.
Μοναδικές Παροχές και Εγκαταστάσεις
Το σπίτι αυτό διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε με άνεση και πολυτέλεια. Από τη θέρμανση με αντλία θερμότητας και τα κουφώματα αλουμινίου, μέχρι τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο που προσφέρουν ζεστασιά και στυλ. Η θωρακισμένη πόρτα, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ο ανελκυστήρας και η πρόσβαση ΑΜΕΑ εξασφαλίζουν πρακτικότητα και ασφάλεια.
Υπέροχη Θέα και Εξωτερικοί Χώροι
Απολαύστε την απεριόριστη θέα που προσφέρει το σπίτι αυτό, είτε από τα μπαλκόνια είτε από τον κήπο. Η πισίνα και το BBQ κάνουν τις καλοκαιρινές μέρες αξέχαστες, ενώ η ηλιακή ενέργεια και οι διπλά τζάμια εξασφαλίζουν άνεση και οικονομία όλο το χρόνο.
Τεχνολογία και Ασφάλεια
Η κατοικία αυτή είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες τεχνολογίες, όπως A/C, συναγερμό, δορυφορική κεραία και θυροτηλεόραση, προσφέροντας ασφάλεια και ευκολία στην καθημερινότητά σας. Το νυχτερινό ρεύμα εξασφαλίζει οικονομία, ενώ η εσωτερική σκάλα και η αποθήκη 10 τ.μ. προσθέτουν πρακτικότητα και άνεση.
Features
Reference
S447
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
138 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
5° floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
Car parking
2 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Pool
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 730,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser