Studio Ύδρα, Center, Hydra

HydraΎδρα
  • € 8,500/month
  • 2
  • 200
  • 3
  • 1
  • No
Listing updated on 03/29/2024
Description
Πολυτελές Σπίτι στην Παραθαλάσσια Τοποθεσία με Καταπληκτική Ταράτσα στην Ύδρα, Ελλάδα

Ανακαλύψτε ανεπανάληπτη πολυτέλεια σε αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα που βρίσκεται στο γοητευτικό λιμάνι της Ύδρας. Αυτή η προσεκτικά ανακαινισμένη κατοικία 200 τ.μ. στον πρώτο όροφο προσφέρει ένα κύριο υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και ένα φιλόξενο καθιστικό με αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει άλλους δύο επιπλέον επισκέπτες.

Αρχικά κατασκευασμένο το 1950 και ανακαινισμένο το 2012, αυτό το σπίτι συνδυάζει αρμονικά την κλασική γοητεία με τη σύγχρονη άνεση. Απολαύστε τη ζεστασιά της αυτόνομης θέρμανσης με πετρέλαιο και τη διαχρονική κομψότητα των πλακιδίων στα δάπεδα, καθεμιά λεπτομέρεια ακτινοβολεί κομψότητα.

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και μια επιθυμητή τοποθεσία μόλις λίγα βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι, αυτή η κατοικία προσφέρει τόσο την ευκολία όσο και τη γοητεία της ακτογραμμής. Διακοσμημένη με παραδοσιακή πέτρινη αρχιτεκτονική και πολυτελή έπιπλα, υπόσχεται έναν τρόπο ζωής υψηλής κομψότητας και ηρεμίας.

Απολαύστε τη γοητεία μιας μαγευτικής ταράτσας, ιδανικής για χαλάρωση ανάμεσα σε εκπληκτικά τοπία ή για τη φιλοξενία επισκεπτών με στυλ. Μοναδικές λεπτομέρειες όπως καλύμματα παραθύρων και άφθονος αποθηκευτικός χώρος προσθέτουν στην άνεση και τη γοητεία αυτής της εξαιρετικής κατοικίας.
Features
Reference
869448
contract
Rent
type
Apartment | Luxury property
surface
200 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 3 bathrooms
floor
1° floor
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / wood
Expenses
price
€ 8,500/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1950
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser