Penthouse Εκδοτική Κοζάνης, Center, Kozani

KozaniΕκδοτική Κοζάνης
  • € 140,000
  • 5
  • 166
  • 2
  • 3
  • Yes
Description

Σε μια από τις πιο κεντρικές και δημοφιλείς γειτονιές της Κοζάνης, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα προς πώληση, κατά αποκλειστικότητα. Πλήρως ανακαινισμένο το 2008 και βρισκόμενο στον 3ο όροφο, αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Το διαμέρισμα, με συνολική επιφάνεια 166 τ.μ., είναι κατασκευασμένο το 1978 και έχει ανακαινιστεί, προσφέροντας ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Οι υψηλής ποιότητας υλικές επιλογές, όπως τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, τα εντοιχισμένα ντουλάπια και τα συνθετικά κουφώματα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και στυλ. Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με τηλεθέρμανση, επιτρέποντας την άνετη διαβίωση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ενώ η ανοιχτωσιά του χώρου, διατηρούν τον χώρο φωτεινό.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης αποθήκη και ασφαλή ανελκυστήρα. Η ιδανική τοποθεσία του, με απόσταση μόλις 80 μέτρα από το κέντρο της πόλης, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις. Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν υπέροχο και πολυτελή χώρο διαβίωσης στην καρδιά της Κοζάνης
Information
other features
Window frames in double glass / PVC
Features
Reference and listing Date
1-1 - 04/23/2024
contract
Sale
type
Penthouse
surface
166 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
other features
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 140,000
Energy efficiency
year of construction
1978
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by district heating
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser