Single family villa 844 00, Kostos, Paros

Paros844 00
  • € 1,850,000
  • 4
  • 370
  • 3+
  • Yes
Listing updated on 04/09/2024
Description

Το Υστέρνι, μια από τις περιζήτητες περιοχές της Πάρου, με ειδυλλιακό τοπίο και απέραντη θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και το νησί της Νάξου, μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη δημοφιλή Νάουσα.

Στο Υστέρνι, συναντάται μια άψογης διαρρύθμισης βίλα, που σχεδιάστηκε με μεγάλη λεπτομέρεια ώστε να προσφέρει στους καλεσμένους της, την αίσθηση της πολυτέλειας, και του μοντέρνου κυκλαδίτικου κάλλους.

Στην είσοδο της βίλας, τα μεγάλα ανοίγματα, προκαλούν διάχυτο φως σε όλο τους χώρους, και η επιλογή των γήινων χρωματικών τόνων στα έπιπλα το καθιστούν μοναδικό. Αυτό το ακίνητο αποπνέει υψηλή ποιότητα σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού και της κατασκευής του.

Γύρω από τον χώρο του καθιστικού, έχουν επιλεχθεί άνετα καθίσματα και ένας ευρύχωρος καναπές, αντικρίζοντας το τζάκι με minimal χαρακτήρα, καθορίζοντας το ακίνητο κατάλληλο για διαμονή και κατά τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Στον ίδιο χώρο με το καθιστικό είναι τοποθετημένη μια μεγάλη τραπεζαρία που άμεσα επικοινωνεί με την κουζίνα. Η κουζίνα εξίσου πολύ φωτεινή και ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να υποδεχτεί νέες γαστρονομικές συνταγές.

Εισερχόμενοι στους χώρους των υπνοδωματίων, η ηρεμία και η χαλαρότητα είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση που προκαλείται. Σε αυτό βοηθάει οφείλεται, η θέα των παραθύρων που απεικονίζεται από κάθε δωμάτιο. Τα μπάνια, ευρύχωρα και φωτεινά είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, αλλά και με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία της χρωματισμένης τσιμεντοκονίας.

Ο εξωτερικός χώρος με την μεγάλων διαστάσεων πισίνα και τη ανεμπόδιστη θέα, προάγει την πολυτέλεια και την άνεση σε όλο της το μεγαλείο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών, ο εξωτερικός χώρος προβλέπεται ιδανικός για μεγάλες συναθροίσεις, εξαιρετικό και για την οργάνωση ενός αξέχαστου event.

Ένα πολυτελές κόσμημα κοντά στο δημοφιλές θέρετρο της Νάουσας.
Features
Reference
7-566
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
370 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Pool
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / wood
Expenses
price
€ 1,850,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, power supply
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser