Agricultural land for Sale

KeaΟρκός, Ορκός 84002
  • € 315,000
  • 21,000
Listing updated on 05/01/2024
Description
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ , ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, 25.000 ΤΜ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 32 μετρα ΠΡΟΣΟΨΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Η ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΙΟΥΛΙΔΑ 6 ΧΛΜ.
Η Κέα είναι ένας μοναδικός προορισμός διακοπών για ολόκληρο το χρόνο. Λόγω της κοντινής απόστασης από την Αθήνα και χάρη στην εύκολη πρόσβαση της με την ηπειρωτική χώρα, η Κέα είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλους…
Η Κέα, γνωστή και ως Τζια, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων, ιδιαιτέρως όσων διαθέτουν ιστιοπλοϊκό ή φουσκωτό σκάφος. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αφού απέχει από το λιμάνι του Λαυρίου μόλις 16 ναυτικά μίλια (το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί περίπου 1 ώρα).
Το δυτικότερο κατοικημένο νησί των Κυκλάδων χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του. Οι βασικοί οικισμοί του είναι η Ιουλίδα, η Χώρα και το πιο γραφικό κομμάτι του νησιού, το παραθαλάσσιο Βουρκάρι, όπου αράζουν τα περισσότερα ιστιοπλοϊκά που καταπλέουν στο νησί, και η Κορησσία, το λιμάνι της Τζιας.
Αποτελεί εύκολο προορισμό επειδή βρίσκεται κοντά στην Αττική, απέναντι από το Λαύριο με το οποίο συνδέεται με πλοίο.Το λιμάνι της Κορησσίας απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ιουλίδα και είναι ο προορισμός των πλοίων από το Λαύριο.
Ειναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία να επενδυσει κανεις σε αυτο το πανέμορφο παραδοσιακο νησι των Κυκλάδων με την τόσο εύκολη και άμεση πρόσβαση απο την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός τύπου αδειες, κατασκευές/ανακαινίσεις κατοικιών/ξενοδοχείων καθώς και την έκδοση Golden Visa. Hellas 4 Realty, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 00306985030688, Email: hellas4realty@gmail.com, Ιστοσελίδα: Hellas4realty.com
Features
Reference
EK-6380977
contract
Sale
type
Parcel
surface
21,000 m²
Steet access / right of way
On the motorway
Expenses
price
€ 315,000
Additional options

Contact the advertiser