2-room flat third floor, Paradeisos, Marousi

Marousi
  • € 350,000
  • 3
  • 103
  • 2
  • 3
  • Yes
Listing updated on 05/30/2024
Description
Ανακαλύψτε ένα όμορφο, πρακτικό και φωτεινό διαμέρισμα σε μια μοντέρνα πολυκατοικία του 2005 με προσεγμένη αυλή και υπόγειο χώρο στάθμευσης, σε ιδανική τοποθεσία στο Μαρούσι. Τοποθετημένο στον 3ο όροφο, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα μείγμα άνεσης και ευκολίας.
Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με έξυπνα ανοίγματα που πλημμυρίζουν το χώρο με φυσικό φως. Ανοίγει σε ένα ευρύ μπροστινό μπαλκόνι, ιδανικό για δείπνο και χαλάρωση. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται μια ευρύχωρη, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία και πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι, τέλεια για καθημερινά γεύματα, ενώ ένα WC επισκεπτών είναι βολικά τοποθετημένο δίπλα στην κουζίνα.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο φωτεινά υπνοδωμάτια και ένα καλοδιατηρημένο κύριο μπάνιο με τζακούζι. Παρκέ δάπεδα υψηλής ποιότητας, τζάκι, διπλά κουφώματα αλουμινίου, σίτες, τέντες, ηλιακός θερμοσίφωνας, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και πόρτα ασφαλείας συγκαταλέγονται στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν βολικό υπόγειο χώρο στάθμευσης και μια αποθήκη.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετικά πλεονεκτική, με άμεση πρόσβαση στο σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και εύκολη πρόσβαση στις λεωφόρους Κηφισίας και Πεντέλης.
Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και άνετο διαμέρισμα σε μια καίρια τοποθεσία στο Μαρούσι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
Reference
W-02U7UC
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
103 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 350,000
Energy efficiency
year of construction
2005
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser