2-room flat Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 135,000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 1
  • No
Listing updated on 05/17/2024
Description
Αποκλειστικα απο το γραφείο μας, διαμέρισμα Προς Πώληση, 1ος όροφος, στην περιοχή του Ιπποκρατείου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 80 τ.μ.. Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, έχει ανοιχτωσιά και μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Προσόψεως, πολύ Φωτεινό , με θωρακισμένη πόρτα Ασφαλείας. Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση. Τιμή: €135.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
Reference
835375
contract
Sale
type
Apartment
surface
80 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 135,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
1964
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser