Duplex Παρνασσός, Polidrosos, Parnassos

ParnassosΠαρνασσός
  • € 130,000
  • 2
  • 58
  • 2
  • No
Description
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - Εφαπτόμενη Μεζονέτα 58τμ σε οικόπεδο 4000τμ, πλήρως επιπλωμένο, 1 υ/δ, 2 επίπεδα: 2ος-3ος, κατασκευή 1990, ενεργειακή κλάση Δ, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, wc, αυτόνομη θέρμανση (υγραέριο), parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα βουνό, πρόσοψης, βαμμένο, αποθήκη, boiler, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, κήπος, εντοιχισμένες συσκευές, κουφώματα ξύλινα, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων ξύλο, κάμερες ασφαλείας, εσωτερική σκάλα, barbeque, επιτρέπονται κατοικίδια, οικιστική ζώνη, πρόσβαση: άσφαλτο, πλησίον διασκέδαση (έως 100μ).
Η μεζονέτα είναι μέρος τριπλοκατοικίας με ανεξάρτητη δική της είσοδο και σε περιφραγμένο οικόπεδο 4 στρεμμάτων πάνω στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο. Η μεζονέτα είναι πολύ φωτεινή όλο τον χρόνο,με πολλά παράθυρα σε όλους τους χώρους και έχει πολύ καλή οπτική πρόσβαση στον κήπο, στο δάσος και στο δρόμο. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με οικοσκευές. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με υγραέριο ενώ το ζεστό νερό χρήσης είναι με boiler μέσω του λέβητα. Ο 2ος όροφος είναι 17τμ και περιλαμβάνει 1 υ/δ και 1 WC. Ο 3ος όροφος είναι 41τμ και περιλαμβάνει άνετη σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι , κουζίνα και 1 μπάνιο. Όλα τα δάπεδα της μεζονέτας είναι μασίφ ξύλο όπως επίσης και η εσωτερική σκάλα. Ξύλινες επενδύσεις σε χωριάτικο στυλ διακοσμούν τους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος τόσο στα ταβάνια όσο και σε άλλα σημεία. Τα εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα. Το ακίνητο διαθέτει κοινόχρηστο γκαράζ και αποθήκη 80τμ.
Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο ενώ η είσοδος είναι πετρόχτιστη με σιδερένια καγκελόπορτα. Εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του οικοπέδου υπάρχει πλούσια βλάστηση με έλατα, Ο διαθέσιμος κήπος 4 στρεμμάτων διαθέτει σχεδόν 450 δένδρα και αποτελείται από έλατα, δέντρα πρασινάδας και οπωροφόρα. Ο κήπος φωτίζεται σε όλη την έκταση του και ποτίζεται με αυτόματο πότισμα. Πολλά πλακόστρωτα και πέτρινες ξερολιθιές διαμορφώνουν, καλαίσθητους ανεξάρτητους χώρους μέσα στο οικόπεδο. Υπάρχει πέργκολα και στεγασμένο κοινόχρηστο BBQ. Το οικοπεδο διαθέτει πηγάδι και σύστημα CCTV καμερών ασφαλείας σε καίρια σημεία του κτίσματος. Το ακίνητο βρίσκεται στον Παρνασσό, 8χλμ έξω από την Αράχωβα ακριβώς πάνω στο δρόμο προς το χιονοδρομικό και 3χλμ μετά το Λιβάδι.
Τιμή €130.000 (κωδ. 113769) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Information
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / wood
Features
Reference and listing Date
113769 - 04/01/2024
contract
Sale
type
Duplex
surface
58 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / wood
Expenses
price
€ 130,000
Energy efficiency
year of construction
1990
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, gas powered
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser