Single family villa Νικηταρά, 410 05, Νίκαια, Center, Nikaia (Thessaly)

Nikaia (Thessaly)Νικηταρά, 410 05, Νίκαια
  • € 1
  • 5+
  • 1,000
  • 3+
  • Yes
Listing updated on 04/02/2024
Description

     Σε εξαιρετικό σημείο της Νίκαιας και με εύκολη πρόσβαση προς την πόλη της Λάρισας διατίθεται προς πώληση βίλα 1000τ.μ. Η κατασκευή της έγινε το 2005 από κορυφαία υλικά. Αποτελείται από δύο επίπεδα, το ισόγειο και τον πρώτο όροφο και διαθέτει υπόγειο με είσοδο μέσα από το σπίτι αλλά και εξωτερική. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο 2450τ.μ. με έναν υπέροχο κήπο καλυμμένο με γκαζόν και δέντρα.
     Στο πρώτο επίπεδο της κατοικίας υπάρχουν δύο μεγάλα σαλόνια, το καθένα έχει το δικό του τζάκι, τα οποία έχουν θέα την μεγάλη θερμαινόμενη κλειστή πισίνα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται η κύρια κουζίνα της κατοικίας , ένα γραφείο και το WC των επισκεπτών.
    Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Το ένα υπνοδωμάτιο είναι master με δικό του μπάνιο και το κυρίως μπάνιο έχει μπανιέρα με υδρομασάζ και ντουζιέρα. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει και μία κουζίνα.
   Στο υπόγειο βρίσκεται το dressing room, η αίθουσα γυμναστηρίου και το μπάνιο με δύο ντουζιέρες, η σάουνα, το laundry room, οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ο λέβητας και οι δεξαμενές πετρελαίου. Επίσης υπάρχει ένα μεγάλο parking έξι θέσεων.  Παραπλεύρως του parking υπάρχουν δύο αυτόνομα studios με εξωτερικές εισόδους. 
  Η θέρμανση της κατοικίας είναι ενδοδαπέδια και η σκεπή είναι κατασκευασμένη με πετροβάμβακα και πάνελ.      
  Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ακίνητο εξαιρετικής αισθητικής και πολυτέλειας που σας παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ REAL ESTATE.

Features
Reference
2-294
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
1,000 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 3 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor, with lift, with disabled access
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Pool
Private garden
Expenses
price
€ 1
Energy efficiency
year of construction
2005
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser