2-room flat excellent condition, second floor, Vlachou, Metamorfosi

Metamorfosi
  • € 110,000
  • 3
  • 64
  • 1
  • 2
  • No
Description
Στην Μεταμόρφωση, με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και αγορά, πωλείται διαμέρισμα 64τμ, 2ου ορόφου, διαμπερές, στις εργατικές πολυκατοικίες, κατασκευής 1971 με πλήρη ανακαίνιση το 2017.
Το κύριο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι η εξαιρετική του κατάσταση η οποία παραπέμπει σε νεόδμητο ακίνητο. Κατά την ανακαίνιση, έμεινε με τα τούβλα και κατασκευάστηκε εκ νέου. Αντικαταστάθηκαν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκε ανεξάρτητος λέβητας πετρελαίου ο οποίος είναι μόνο για το διαμέρισμα, κλιματισμός, φτιάχτηκε καινούργιο μπάνιο και κουζίνα, τοποθετήθηκαν νέα πατώματα από γρανιτοπλακάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τέντες, πόρτα ασφαλείας και ηλιακός. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι παραδίδεται με τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ανοιχτή κουζίνα και χώρο καθιστικού.
Το μειονέκτημα του ακινήτου είναι ότι η πολυκατοικία δεν διαθέτει ασανσέρ. Για όποιον μπορεί να το ξεπεράσει ή θέλει το διαμέρισμα για εκμετάλλευση, τότε πραγματικά πρόκειται για μία σπάνια ευκαιρία καθώς το σπίτι είναι άριστο και μπορεί να κατοικηθεί χωρίς καμία παρέμβαση. Η ηλεκτρονική ταυτότητα του ακινήτου έχει εκδοθεί και το διαμέρισμα είναι έτοιμο προς μεταβίβαση.
Information
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
EK-6428675 - 04/03/2024
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
64 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 110,000
condominium fees
€ 20/month
Energy efficiency
year of construction
1971
condition
Excellent / Refurbished
Energy Efficiency
Ζ
Additional options

Contact the advertiser