Duplex Δημητρακόπουλου, 62, Dikigorika, Voula

VoulaΔημητρακόπουλου, 62
  • € 1,200,000
  • 4
  • 169
  • 3+
  • Yes
Description
Ένα εκπληκτικό ρετιρέ που βρίσκεται στο ίδιο νεόδμητο ενεργειακά αποδοτικό έργο Α++ στη Βούλα της Αθήνας. Αυτό το πολυτελές ρετιρέ βρίσκεται στον τρίτο και τέταρτο όροφο, συνολικής επιφάνειας 169 τμ, με επιπλέον εξωτερικό χώρο 66,55 τμ.

Καθώς μπαίνετε στο ρετιρέ, θα σας υποδεχτεί ένα ευρύχωρο σαλόνι, ιδανικό για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή απλά να χαλαρώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το ρετιρέ διαθέτει μεγάλα παράθυρα που παρέχουν άπλετο φυσικό φως και προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ρετιρέ είναι ο εξωτερικός του χώρος, ο οποίος έχει εντυπωσιακά 66,55 τ.μ., προσφέροντας ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Είτε πίνετε τον πρωινό σας καφέ είτε απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί το ηλιοβασίλεμα, αυτός ο υπαίθριος χώρος είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το όμορφο περιβάλλον.

Το ρετιρέ διαθέτει επίσης μια ιδιωτική αποθήκη, παρέχοντας άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε τα υπάρχοντά σας. Επιπλέον, το ρετιρέ διαθέτει δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, διασφαλίζοντας ότι τα αυτοκίνητά σας είναι ασφαλή και ασφαλή.

Αυτό το ρετιρέ βρίσκεται σε μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με ανέσεις της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, από καταστήματα και εστιατόρια μέχρι πάρκα και παραλίες, όλα σε μικρή απόσταση.

Με τα πολυτελή φινιρίσματα, τη θέα που κόβει την ανάσα και τον άφθονο υπαίθριο χώρο, αυτό το ρετιρέ είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν σε έναν πολυτελή, ενεργειακά αποδοτικό χώρο σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Βούλας. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό ρετιρέ και να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που έχει να προσφέρει.
Information
other features
Attic
Alarm system
Security door
Balcony
Private garden
Features
Reference and listing Date
EK-6433373 - 04/03/2024
contract
Sale
type
Duplex
surface
169 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
4° floor, with lift
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Attic
Alarm system
Security door
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 1,200,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, power supply
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser

Private person