• € 82,000
  • 4,010
Listing updated on 05/30/2024
Description
Εξαιρετικό οικόπεδο 4010 τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή του Ροδάκινου. Πρόκειται για επικλινές ακίνητο το οποίο προσφέρει δυνατότητα δόμησης περί τα 200 τ.μ. Η θέα από το ακίνητο κόβει την ανάσα, καθώς η μορφολογία του εδάφους στην περιοχή είναι κατακόρυφη και το ακίνητο δίνει την αίσθηση ότι υπερίπταται της θάλασσας. Το γεγονός οτι το οικόπεδο είναι επικλινές, δίνει τη δυνατότητα στο νέο ιδιοκτήτη του να δημιουργήσει υπόσκαφη κατοικία, ανεβάζοντας έτσι κατά πολύ τα διαθέσιμα τετραγωνικά μέτρα της δόμησης.

Πρόκειται για ακίνητο το οποίο δίνει εξαιρετικές προοπτικές εκμετάλλευσης τόσο για μία φανταστική εξοχική κατοικία, όσο και για δημιουργία βιλών προς τουριστική εκμετάλλευση. Η περιοχή του Ροδάκινου είναι από τις λιγότερο μαζικά ανεπτυγμένες στη νότια πλευρά του νομού Ρεθύμνης, γι αυτό και υπάρχει ακόμη η δυνατότητα απόκτησης τέτοιου τύπου οικοπέδων σε τιμή όχι εξωπραγματική.

Μία επένδυση σε γη στη συγκεκριμένη περιοχή είναι βέβαιο οτι σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποσβέσει την τιμή αγοράς, καθώς η αύξηση των τιμών είναι ραγδαία. Δηλαδή, ακόμη κι εάν κάποιος δεν επιθυμεί την άμεση εκμετάλλευση του ακινήτου, αλλά θέλει απλώς να τοποθετήσει τα χρήματα του σε γη σε μία αναπτυσσόμενη περιοχή, ένα τέτοιου τύπου ακίνητο θα ήταν ιδανική επιλογή.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Features
Reference
EK-6439801
contract
Sale
type
Building land
surface
4,010 m²
Steet access / right of way
On the motorway
other features
Exposure south
Expenses
price
€ 82,000
Additional options

Contact the advertiser