2-room flat excellent condition, fifth floor, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
  • € 700/month
  • 3
  • 60
  • 1
  • 5
  • Yes
Listing updated on 04/05/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 1144 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από μετρό 200 μέτρα - Τιμή: 700 €
Πλήρως επιπλωμένο και πολυτελώς ανακαινισμένο διαμέρισμα 5ου (τελευταίου) ορόφου με συνολικό εμβαδόν 60τμ. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τέλος του 2023. Έχει άνετους χώρους, μεγάλα δωμάτια και αποθήκη εντός του διαμερίσματος. Η θέρμανση είναι ατομική με καυστήρα φυσικού αερίου και υπάρχουν 3 κλιματιστικά (ένα σε κάθε χώρο). Είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, δύο ντουλάπες, γραφείο με καρέκλα, κρεβάτια με καινούργια στρώματα, καναπέ κρεβάτι, θωρακισμένη εξώπορτα και εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια. Επίσης υπάρχει οπτική ίνα. Το μπαλκόνι είναι πλαϊνό, γωνιακό, φωτεινό και ηλιόλουστο. Η οικοδομή έχει ασανσέρ και βρίσκεται δίπλα σε στάση αστικών, σούπερ μάρκετ και τον πεζόδρομο της νέας παραλίας. Είναι ιδανικό για δύο φοιτητές με εύκολη πρόσβαση στα πανεπιστήμια. Αυτή την περίοδο είναι μισθωμένο και θα είναι διαθέσιμο από 01/06/2024. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
Reference
1144
contract
Rent
type
Apartment | Luxury property
surface
60 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
5° floor, with lift
other features
Security door
Furnished
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 700/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1970
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser