2-room flat semi-basement, Terpsithea, Glyfada

Glyfada
  • € 160,000
  • 3
  • 85
  • 1
  • SB
  • Yes
Listing updated on 04/08/2024
Description
 

Στην κοσμική Γλυφάδα, όπου ο καιρός είναι πάντα καλοκαιρινός, η εμπορική κίνηση και η διασκέδαση είναι μια καθημερινότητα, πωλείται ένα ηλιόλουστο, διαμπερές και σε άριστη κατάσταση διαμέρισμα ημιυπογείου 85τμ, που διαθέτει δικό του κήπο, για τις όμορφες και ιδιωτικές μέρες των ιδιοκτητών, το οποίο σου δίνει η «αίσθηση»  ισογείου.

Αποτελείται από  έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας,  2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε 3οροφη οικοδομή 8 διαμερισμάτων και διαθέτει 2 εισόδους. Η πρώτη είναι από την είσοδο της οικοδομής με ασανσέρ και η δεύτερη είναι ανεξάρτητη με πρόσβαση από τον κήπο. 

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου, με επιπλέον κάγκελα ασφάλειας, το δάπεδο είναι από ανοιχτόχρωμο μεγάλο γρανιτοπλακάκι, η θέρμανση και η ψύξη πραγματοποιείται με inverter κλιματιστικά, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το φυσικό αέριο όταν περάσει από την περιοχή, οι ντουλάπες είναι υπενδεδυμένες με καθρέπτες και έχουν υποδομή για να μπουν τηλεοράσεις και στο μπάνιο υπάρχει υδρομασάζ που χρήζει επιδιόρθωσης.

Παράλληλα διατίθεται με ηλεκτρικές συσκευές, όπως πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες και 2πορτο ψυγείο.

Η παλαιότητά του είναι του 2010, είναι μισθωμένο μέχρι τις 17-3-2025, τα κοινόχρηστα είναι περίπου 15/μήνα και η επενδυτική του απόδοση του είναι της τάξεως του 5,25%.

Είναι απόλυτα βολικό και εξυπηρετικό για τους ιδιοκτήτες διότι ο παιδικός σταθμός είναι στα 200μ, το Δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο  στο 1χλμ, τα superk markets στα 300μ, το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας στα 6χλμ, το Νοσοκομείο Ασκληπείο Βούλας στα 7,5χλμ, το Mediterraneo Hospital στα 3,5 χλμ, το Διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα 27χλμ, το Metro Ελληνικό στα 2χλμ και δίπλα στο διαμέρισμα η στάση λεωφορείων.

Είναι μια ασφαλής επένδυση, με υψηλή υπεραξία μεταπώλησης, λόγου της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ανάπτυξης της περιοχής, λόγω του project στο Ελληνικό.

ΕΚΙ79412
Features
Reference
ΕΚΙ79412
contract
Sale
type
Apartment
surface
85 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
Semi-basement, with lift
other features
External exposure
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 160,000
Energy efficiency
year of construction
2010
heating
Independent
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser