Commercial property for Rent

KifissiaΚηφισιά
  • € 12,000/month
  • 675
  • 3+
Listing updated on 05/27/2024
Description
Κηφισιά, Κατάστημα Προς Ενοικίαση, ένα υπέροχο κατάστημα ιδανικό για επιχειρήσεις υγιεινού ενδιαφέροντος, συνολικής επιφάνειας 675 τ.μ. Το κατάστημα αποτελείται από τρία επίπεδα: το ισόγειο με επιφάνεια 250 τ.μ., το πατάρι με 90 τ.μ. και το υπόγειο με 335 τ.μ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα, 4 WC και 5 θέσεις στάθμευσης.
Κατασκευάστηκε το 2010 και διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Β. Τα δάπεδα είναι με πλακάκια και τα κουφώματα αλουμινίου. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, αποθήκη, ράμπα εκφόρτωσης, ανελκυστήρας φορτίων, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, εσωτερική σκάλα και κλιματισμός.
Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο με τραπέζια, καρέκλες και επαγγελματική κουζίνα. Είναι να φωτεινό με αίσθηση ευχάριστου περιβάλλοντος για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα. Η μοναδική τοποθεσία του, μόλις 300 μέτρα από την πλατεία της Κηφισιάς, αποτελεί προνομιακό σημείο για επιχειρήσεις. Κωδικός Συνεργάτη (ΝΜ11). Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την RΕΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων) στο τηλέφωνο 2109834265 ή μέσω email στο info@remaxhomes.gr.
Features
Reference
928846
contract
Rent
type
Commercial property
surface
675 m²
rooms
3+ bathrooms
total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Corner position
Wired
Alarm system
Security door
External exposure
Expenses
price
€ 12,000/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2010
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser