2-room flat Καλυψούς 77-87, 176 71, Καλλιθέα, Lofos Sikelias, Kallithea

KallitheaΚαλυψούς 77-87, 176 71, Καλλιθέα
  • € 135,000
  • 3
  • 79
  • 1
  • M
  • Yes
Listing updated on 05/13/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 74-3872 - Καλλιθέα Λόφος Σικελίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 79 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1974 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 7 τ.μ. - Τιμή: 135.000 €
Για άλλη μία φορά η Wonder International Realty φέρνει αποκλειστικά στους πελάτες της μία μοναδική ευκαιρία στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα κοντά στο γήπεδο στον Λόφο Σικελίας.

Ένα εξαιρετικό ακίνητο καθώς όλοι οι χώροι έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα και το μόνο που χρειάζεται μία μικρή πινελιά είναι η κουζίνα.

Το ακίνητο διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση καθώς με την είσοδο στο διαμέρισμα θα βρούμε ένα μεγάλο σαλόνι και στα δεξιά την κουζίνα που είναι ξεχωριστά για να έχει την απαραίτητη διακριτικότητα .

Στο εσωτερικό του ακινήτου θα βρούμε τα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και το μπάνιο.

Στα θετικά αξίζει να προσθέσουμε τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο καθώς διαθέτει τρία πατάρια, ένα στην είσοδο κάθε κρεβατοκάμαρας και το τρίτο πάνω από το μπάνιο.

Τα κουφώματα αλουμινίου μαζί με τα ερκοντίσιον και την κεντρική θέρμανση πετρελαίου που αυτήν την στιγμή δεν λειτουργεί κρατάνε τον χώρο ζεστό στις κρύες μέρες του χειμώνα.

Το ακίνητο είναι ευάερο και ευήλιο καθώς είναι διαμπερές και στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Παρόλο που δεν βρίσκεται σε όροφο το ακίνητο διαθέτει συναγερμό για την ασφάλεια του καινούργιου ιδιοκτήτη.

Στα θετικά του ακινήτου η εξαιρετική του τοποθεσία καθώς είναι ιδανικό για φοιτητές αφού είναι λίγα λεπτά από την Πάντειο και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Επίσης για τους λάτρες της αθλητικής ζωής είναι κοντά σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων, επίσης δίπλα σε όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος στην καθημερινότητα του όπως σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, φαρμακεία και τράπεζες.

Το διαμέρισμα απευθύνεται επίσης για ένα άτομο που του αρέσει η εργένικη ζωή , η κάποιο ζευγάρι και χρειάζεται έναν δεύτερο χώρο για γραφείο ή για παιδικό δωμάτιο.

Τέλος για κάποιον που θα ήθελε να επενδύσει σε ένα ακίνητο, είναι μία εξαιρετική επιλογή καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας με απόσταση από τα μέσα μεταφοράς του Ησαπ και του Μετρό περίπου στα 10 λεπτά με τα πόδια.

Μία εξαιρετική επιλογή αποκλειστικά από την Wonder International Realty
Features
Reference
74-3872
contract
Sale
type
Apartment
surface
79 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
Mezzanine, with lift
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 135,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
1974
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser