Penthouse Θεοφίλου 10, Αθήνα 11471, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΘεοφίλου 10, Αθήνα 11471
  • € 600,000
  • 4
  • 142
  • 2
  • 1
  • No
Listing updated on 04/15/2024
Description
Σε πολύ ύσυχο σημείο της Νεάπολης Εξαρχείων, ανάμεσα σε δέντρα και απέναντι από ένα μικρό καταπράσινο πάρκο, βρίσκεται αυτό όμορφο διαμέρισμα 142 τ.μ σε διπλοκατοικία του 1937.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο υποδοχής, δύο χώρους στη πρόσοψη του κτηρίου (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τραπεζαρία/σαλόνι ή σαλόνι/υπνοδωμάτιο/γραφείο), δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, W/C, μεγάλη κουζίνα και αποθήκη. Όλοι οι χώροι έχουν παράθυρα με ευχάριστη θέα και πρόσβαση στα μπαλκόνια του ακινήτου εκτός του ενός υπνοδωματίου.
Το ψηλοτάβανο και φωτεινό εσωτερικό διακοσμείται με ξύλινα πατώματα σε άριστη κατάσταση, μωσαϊκό και πλακάκι στα μπάνια του σπιτιού. Από την κουζίνα του σπιτιού οδηγούμαστε με εξωτερική σκάλα στην κοινόχρηστη ταράτσα όπως και στον καταπράσινο κήπο του κτηρίου.
Οι προσθήκες που έγιναν το 2020 υπό το πρόγραμμα "Εξοικονομώ" ενίσχυσαν την ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος, με διπλά κουφώματα αλουμινίου, θερμομόνωση στην ταράτσα, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης. Με 50% δικαίωμα σε μελλοντική ανέγερση, το διαμέρισμα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν κλασική ομορφιά σε συνδυασμό με επενδυτική προοπτική.
Features
Reference
EK-6511313
contract
Sale
type
Penthouse | Luxury property
surface
142 m²
rooms
4 (2 bedrooms, 2 others), 2 bathrooms
floor
1° floor
total building floors
2 floors
other features
Attic
Security door
External exposure
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 600,000
condominium fees
€ 55/month
Energy efficiency
year of construction
1937
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser