2-room flat Κολωνάκι, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι
  • € 720,000
  • 4
  • 118
  • 3
  • 1
  • Yes
Listing updated on 05/22/2024
Description
Κολωνάκι πωλείται διαμέρισμα επιφάνειας 118 τ.μ., πρώτου ορόφου, προσόψεως, διαμπερές, αποτελούμενο από χωλλ, δύο υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, δύο μπάνια, wc, μπαλκόνια. Το διαμέρισμα έχει άριστη διαρρύθμιση είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο.  και ανακαινισμένο, διακοσμημένο με γούστο και επιλεγμένους υλικά - προϊόντα. Διαθέτει ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Άριστη τοποθεσία,  ανάμεσα σε μετρό Ευαγγελισμού και πλατείας Κολωνακίου.

Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/43015-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp, Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής – μεσιτική αμοιβή 2% συν ΦΠΑ. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.


Features
Reference
43015
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
118 m²
rooms
4 (2 bedrooms, 2 others), 3 bathrooms
floor
1° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
TV system with satellite dish
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 720,000
Energy efficiency
year of construction
1970
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser