Duplex Ζωοδόχου Πηγής 29, 570 10, Πεύκα, Delasal, Pefka

PefkaΖωοδόχου Πηγής 29, 570 10, Πεύκα
  • € 250,000
  • 170
  • No
Listing updated on 04/16/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 3063815 - Πεύκα Δελασάλ ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 50 τ.μ., τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 250.000 €
ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!! Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 170 τμ και αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους. Στο ισόγειο βρίσκουμε μια εξαιρετικά άνετη κουζίνα και το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι να δεσπόζει στο Κέντρο. Στον πρώτο όροφο βλέπουμε τα τρία υπνοδωμάτια με το μπάνιο. Στο ημιυπόγειο βρίσκουμε επίσης μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα επιπλέον μπάνιο.
Η μεζονέτα θερμαίνεται με λέβητα πετρελαίου και αερίου ενώ θα μείνουν στο σπίτι τα δύο aircondition INVERTER. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Β και είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Διαθέτει εξωτερική ΜΟΝΩΣΗ με ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ σε όλους ΤΟΥς ΤΟΊΧΟΥς. Έχει γίνει ενεργειακή αναβάθμιση και σε όλα τα κουφώματα του σπιτιού, με κρύσταλλα θερμομωνωτικά 4 εποχών . Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα στην κεραμοσκεπή και ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ στη στέγη τα οποία φέρνουν επιστροφή χρημάτων από την ΔΕΗ κάθε χρόνο.
Η οικία είναι κτισμένη σε ιδιόκτητο οικόπεδο και διαθέτει αυλή 30-40 τμ περίπου με τέντες. Το υπόγειο της οικίας, εμβαδού περίπου 50 τμ χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
ΙΔΑΝΙΚΟ για οικογένεια καθώς διαθέτει αυλή και τα σχολεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Ο Δήμος διαθέτει σχολικό λεοφωρείο για την προσέλευση των παιδιών τόσο στα σχολεία όσο και στα φροντιστήρια.
ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!!
Features
Reference
3063815
contract
Sale
type
Duplex
surface
170 m²
floor
Ground floor, with disabled access
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
2000
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser