Duplex, new, 126 m², Center, Loutraki-Perachora

Loutraki-Perachora
  • € 260,000
  • 4
  • 126
  • 3
  • No
Listing updated on 05/15/2024
Description
Πωλείται όμορφη εφάπτομενη μεζονέτα στο Λουτράκι Αγίας Άννης, ιδανική για εσάς που αναζητάτε έναν ήσυχο και παραθαλάσσιο προορισμό. Η μεζονέτα εκτείνεται σε 126 τετραγωνικά μέτρα και κατασκευάστηκε το 2021, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.
Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δυο μπάνια και ένα WC για επιπλέον άνεση. Η μεγάλη ταράτσα 42 τετραγωνικών μέτρων σας χαρίζει μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Βρίσκεται μόλις 700 μέτρα μακριά από την παραλία, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο γαλάζιο του Αιγαίου. Διαθέτει ανοικτό πάρκινγκ για την άνετη στάθμευση των οχημάτων σας, ενώ η αυλή μπρος και πίσω συμπληρώνει τον χώρο με πράσινο και φως.
Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική θέρμανση του νερού.
Η τιμή πώλησης είναι 260.000€, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν πανέμορφο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης στην υπέροχη περιοχή του Λουτρακίου Αγίας Άννης.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε αυτήν την υπέροχη ιδιοκτησία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
Features
Reference
287877
contract
Sale
type
Duplex
surface
126 m²
rooms
4 bedrooms, 3 bathrooms
floor
Ground floor, with disabled access
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Attic
Security door
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 260,000
Energy efficiency
year of construction
2021
condition
New / Under construction
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser