3-room flat new, mezzanine, Paradeisos, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
  • € 2,100/month
  • 4
  • 115
  • 2
  • M
  • Yes
Listing updated on 05/14/2024
Description
Προς Ενοικίαση: Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα διπλοκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο. Η κατοικία, επιφανείας 115 τ.μ., κατασκευής του 2023, βρίσκεται σε ημιόροφο και προσφέρει άνετους χώρους με τρία υπνοδωμάτια. Διαθέσιμο από 10/05/2024.

Το σπίτι διαθέτει φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη ανοικτή κουζίνα, ενώ διαθέτει δύο μπάνια για μεγαλύτερη άνεση. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκη, ασανσέρ με μεγάλο θάλαμο, βεράντα, θερμοπρόσοψη και κήπο. Επίσης, υπάρχει πισίνα κοινόχρηστη για δύο οικογένειες, συναγερμός και κλειστό κύκλωμα TV για ασφάλεια.

Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ενεργειακό τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και fan coil οροφής. Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία ενέργειας. Η θέση στάθμευσης βρίσκεται στο υπόγειο.

Η κατοικία διαθέτει θέα καινούργιας κατασκευής μοντέρνου τύπου, με παρκέ δάπεδα και αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Έχει ενεργειακή κλάση Α+ και είναι διαμπερές, παρέχοντας άριστη φυσική εξαερισμό.

Το ακίνητο διαθέτει θυροτηλεόραση και βρίσκεται σε βορειοανατολικό προσανατολισμό. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ασφάλτου και το ρεύμα είναι νυχτερινό. Τέλος, η κατοικία βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας ήσυχη και ήρεμη διαβίωση.

Κωδικός ακινήτου: 11444

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr
Features
Reference
11444
contract
Rent
type
Apartment
surface
115 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Mezzanine, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 2,100/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser