Duplex, new, 163 m², Ano Patima, Chalandri

Chalandri
  • € 500,000
  • 4
  • 163
  • 3
  • Yes
Description
Αυτή η όμορφη μεζονέτα στο Χαλάνδρι, στον πρόσφατα ανεπτυγμένο χώρο του Πάτημα ΙΙ, προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για οικογενειακή διαμονή. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και προσφέρει εξαιρετική θέα προς το βουνό.

Η μεζονέτα έχει συνολικό εμβαδόν 163 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο 63 τ.μ., πρώτο όροφο 50 τ.μ., δεύτερο όροφο 50 τ.μ. και αποθηκευτικό χώρο 62 τ.μ. στο υπόγειο. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, από τα οποία το ένα είναι master, γραφείο, ανοιχτή κουζίνα, σαλόνι, σοφίτα και τραπεζαρία. Υπάρχουν συνολικά δύο μπάνια και ένα WC. Η μεζονέτα διαθέτει ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της κατοικίας είναι οι υπέροχοι εξωτερικοί χώροι, όπως η βεράντα 30 τ.μ. και το δώμα 15 τ.μ., που προσφέρουν εξαιρετική θέα προς το βουνό. Επιπλέον, υπάρχει και ανεξάρτητος αποθηκευτικός χώρος 62 τ.μ. στο υπόγειο.

Το σπίτι έχει πολύ φωτεινούς χώρους και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και θερμοδιακοπής για εξαιρετική μόνωση. Υπάρχει ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου και ενεργειακή κλάση Α, καθιστώντας το σπίτι εξαιρετικά αποδοτικό από άποψη ενέργειας.

Η περιοχή είναι κατάλληλη για οικογενειακή ζωή, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες. Η κοντινή απόσταση από το κέντρο του Χαλανδρίου προσφέρει επίσης ευκολία στις καθημερινές δραστηριότητες.
Κωδικός ακινήτου: 9069, www.cityproperties.gr
Information
other features
Fireplace
Attic
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Features
Reference and listing Date
9069 - 05/16/2024
contract
Sale
type
Duplex
surface
163 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor, with lift
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 500,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser