Duplex 360 m², Ano Ekali, Ekali

Ekali
  • € 1,300,000
  • 5+
  • 360
  • 3+
  • Yes
Listing updated on 04/22/2024
Description
Εκάλη, Μεζονέτα προς πώληση βρίσκεται μια μεζονέτα στην περιοχή των Εκάλη. Η μεζονέτα εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 360 τ.μ και βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2008 και αποτελείται από 4 δωμάτια που διαμορφώνονται σε ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει laundry room, playroom, WC, WC με ντουζ, βεστιάριο, βοηθητική κουζίνα, κλειστή κουζίνα, master υπνοδωμάτιο, μπάνιο (3), σαλόνι και τραπεζαρία. Η μεζονέτα διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, γυμναστήριο, ιδιωτική πισίνα, πόρτα ασφαλείας, σίτες, συναγερμό, τέντες, τζάκι και σύστημα θέρμανσης air-condition και fan coil που λειτουργεί με αυτόνομη πετρέλαιο.

Ο χώρος στάθμευσης είναι κλειστός και η μεζονέτα προσφέρει εξαιρετική θέα. Η κατασκευή είναι μοντέρνα και το κτίριο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Τα δάπεδα είναι επικαλυμμένα με ξύλο και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι από αλουμίνιο με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και θερμοδιακοπής. Η ενεργειακή τάξη της μεζονέτας είναι Α. Βρίσκεται σε γωνιακή θέση, είναι διαμπερές και η πρόσβαση προς αυτό γίνεται από άσφαλτο. Είναι φωτεινή και βρίσκεται σε οικιστική ζώνη.

κωδικός ακινήτου: 6361, www.cityproperties.gr
Features
Reference
6361
contract
Sale
type
Duplex
surface
360 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 2 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor, with lift
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,300,000
Energy efficiency
year of construction
2008
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser